MASKER VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE

Alhamdulillah..saya diberi kesempatan untuk berkongsi cerita dengan anda semua. Hari ini saya ingin berkongsi mengenai penggunaan masker vitamin E Complex Shaklee.

Ramai yang tak percaya bila saya cakap yang vitamin E Complex juga boleh dibuat masker. Bukan sekadar makan je tau.Saya memang tak makan lagi Vitamin E ini sebabnya ada testimoni yang mengatakan Vitamin E Complex boleh mengurangkan susu badan. Tambahan pula saya masih menyusukan Auni,so..cara yang terbaik hanya dijadikan masker.

Saya selalu membuat masker dalam 3 kali seminggu. Caranya senang je..just cucuk kapsul tu sikit dan ambil minyak di dalamnya seterusnya sapu ke seluruh muka. 1 kapsul dah cukup untuk sapuan ke seluruh muka. Saya akan biarkan selama 1 jam sahaja. Selepas basuh,  rasa muka ni tersangatlah  tegang dan licin. Memang sangat bes..

Selepas sebulan penggunaan masker ni, apa yang saya nampak,muka saya jadik sangat tegang dan kurang garis-garis halus. Lagi satu, dulu muka saya ade bintik-bintik hitam,bila tengok dekat baru nampak, tapi sekarang???hohoho..memang dah berkurang. Dan yang paling bes, tak pakai foundation dah kalau nak keluar rumah.Saya just letak mosturiser dan bedak sahaja. Memang menjimatkan.

Memang sangat berbaloi beli Vitamin E complex ni. Kalau saya yang hanya sekadar dijadikan masker je dah nampak kesannya, apatah lagik yang makan dan buat masker?2 in 1..fuh..memang mantop la kulit muka...jadik tegeng!!!hehehe




Jika anda berminat untuk dapatkan Vitamin E ini..boleh hubungi saya

NAD
Call/sms/whatsapp 019-2639545
prop2102@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hazwani Nadiah

2013 Copyright © Sayang Vitamin. Designed by Rekaneka.com. Optimize by Danial Abdul Rahim